Pistacja

Zabiegi urodowe, które odkryłam w tym roku

Zabiegi urodowe, które odkryłam w tym roku
  1. Suchy masaż szczotką. Krótko mówiąc, skóra czuje się lepiej, jest bardziej jędrna. Dodatkowo staje się miększa dzięki dobremu peelingowi.
  2. Masaż twarzy. Teraz każdego ranka podczas mycia twarzy wykonuję szybki masaż po liniach masażu. Moja twarz stała się bardziej napięta i widzę naprawdę pozytywne efekty.
  3. Próbki perfum. Mam teraz dość dużo różnych miniaturek niszowych, drogich perfum. Zwykle perfumy, które mi się podobają, są dość drogie, więc kupowanie pełnowymiarowego flakonu jest mało racjonalne. To absolutnie wystarczające, aby korzystać z nich w różnych momentach i nastrojach oraz zrozumieć, czy mi odpowiadają.
  4. Rezygnacja z jednorazowych wacików. Mam teraz około dziesięciu wielokrotnego użytku wacików, których używam. Używam ich raz i wrzucam do siatki do prania. To samo robię ze gąbkami i różnymi puffami do pudru.
  5. Kalendarz adwentowy. W tym roku mąż podarował mi kalendarz adwentowy. Jestem niesamowicie szczęśliwa! To niesamowite doświadczenie, a dla mnie świetna okazja, aby poznać produkty marki.
11 grudnia, 2024
11 grudnia, 2024