Olenka75

Moja ulubiona matowa szminka

Bardzo lubię nude’owe odcienie w makijażu, dlatego na mojej półce kosmetycznej zawsze znajdzie się miejsce na moją ulubioną pomadkę marki Lamel w odcieniu 403 Daily Nude.

Pomadka ma stylowy i minimalistyczny design. Z przodu znajduje się nazwa marki oraz seria Porsche, a z tyłu wygodna naklejka z wszystkimi niezbędnymi informacjami: składem, adresem producenta i odcieniem.

Aplikator pomadki jest bardzo miękki i wygodny, delikatnie sunie po ustach. Przed nałożeniem zawsze używam balsamu, aby uniknąć podkreślenia suchości, i to działa idealnie.

Odcień

Odcień 403 Daily Nude jest po prostu idealny! To chłodny nude, który pasuje zarówno blondynkom, jak i brunetkom. Podczas aplikacji pomadka ma przyjemną, kremową konsystencję, ale szybko zastyga, tworząc matowe wykończenie, i staje się nieco ciemniejsza.

Co najbardziej mi się podoba, to trwałość. Pomadka wytrzymuje nawet przekąski i pozostaje na ustach przez cały dzień. Często łączę ją z trwałymi żelowymi konturówkami Lamel – to wystarczy, aby mój makijaż wyglądał nienagannie przez cały dzień pracy aż do wieczora.

To jedna z moich ulubionych pomadek i polecam ją każdemu, kto szuka uniwersalnego odcienia o doskonałej trwałości.

16 grudnia, 2024
16 grudnia, 2024