Test produktów od marki Catrice
Zapraszam do lektury 🤗
Catrice Safari Fever to bogata paleta barw, odcieni matowych i błyszczących, która pozwala stworzyć zarówno delikatny, dzienny makijaż, jak i efektowny wieczorowy look. Odcienie idealnie się ze sobą łączą, umożliwiając tworzenie płynnych przejść i subtelnych efektów. Połączenie matowych i błyszczących cieni daje nieograniczone możliwości kreowania różnorodnych makijaży.
Catrice Magic Shaper zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby wymodelować twarz i nadać jej świeży wygląd. Kremowe formuły łatwo się blendują i pozwalają na budowanie intensywności koloru. Dzięki niej Twoja skóra będzie wyglądała na wypoczętą i promienną.
Jako wierna fana świetlistej cery, zawsze poszukuje produktów, które dodadzą jej blasku i przedłużą trwałość makijażu. Odkąd poznałam Catrice Skin Glaze Hydrating Serum Primer muszę przyznać, że jestem nim zachwycona!
Marka Catrice obiecuje nam produkt, który nie tylko doskonale przygotowuje skórę pod makijaż, ale także ją nawilża, odżywia i rozświetla. Brzmi obiecująco, prawda? A co ja na to? Już od pierwszej aplikacji wiedziałam, że znalazłam swój nowy ulubieniec. Lekka, płynna formuła rozprowadza się po skórze niezwykle łatwo i szybko się wchłania. Co więcej, produkt ma delikatny, perłowy odcień, który dodaje skórze subtelnego blasku.
Catrice Space Glam Holo to prawdziwa kosmiczna podróż dla twojej skóry! Jego multichromatyczne drobinki tworzą oszałamiający efekt holo, który zmienia się w zależności od światła. Ultralekka formuła pozwala na budowanie intensywności, a kolory różu, złota i limonki dodają makijażowi magicznego wymiaru. Uwielbiam takie kosmetyki - sprawiają, że mogę się wyróżniać 🥰
Żel do stylizacji brwi Super Glue da Wam naturalny efekt, pod warunkiem, że nałożycie niewielką ilość produktu. Ja zdecydowanie nie lubię poklejonych rzęs i grubej warstwy produktu. Tutaj sprawdzi się zasada: Mniej znaczy więcej! Moje włoski są na ogół ciężkie w utrzymaniu, a produkt mimo swojej nazwy nie zadowolił mnie pod tym względem w 100%.
Spróbowałam maskary Catrice FAKE IT Volume & False Lash Mascara i jestem zachwycona!Rzęsy XXL, jakich zawsze chciałam! ✨ Szczoteczka daje niesamowity efekt, a rzęsy wyglądają na dłuższe i gęstsze. Idealna na co dzień i na specjalne okazje. 🥰 mam naturalnie długie rzęsy, a dzięki tej maskarze osiągnęłam efekt jak po ich przedłużeniu 😍
Catrice Shine Bomb Lip Lacquer ma obłędny kolor, a formułę lekką i komfortową. Usta są nawilżone, a pomadka nie wysusza ich. Trwałość jest imponująca – spokojnie wytrzymuje cały dzień. Aplikator jest precyzyjny, co ułatwia wykonanie idealnego makijażu ust. Jeśli szukasz pomadki, która łączy w sobie piękny kolor i komfort, to jest to produkt dla Ciebie!
Catrice Waterproof 24H Wear Ink Eyeliner obiecuje efekt WOW i trwałość 24h. Cóż, efekt jest, ale nie do końca taki, jakiego oczekiwałam. Choć końcówka jest rzeczywiście cienka i precyzyjna - co do trwałości, to niestety nie wytrzymała u mnie całego dnia. Po kilku godzinach zaczęła się lekko rozmazywać w zewnętrznym kąciku oka. Jeśli szukacie eyelinera na specjalne okazje, gdzie makijaż musi być perfekcyjny przez wiele godzin, może warto poszukać innej opcji.
Catrice Pastel Please! Odcień 010 Think Pink to delikatny róż, który dodaje paznokciom subtelnego uroku. Formuła jest świetna - lakier łatwo się rozprowadza i szybko schnie. Efekt? Gładkie, błyszczące paznokcie, które utrzymują się przez kilka dni.
Catrice Dream In Holo Blast 060 Prism Universe to must-have dla każdej miłośniczki holograficznych efektów. Jego formuła jest świetna – łatwo się nakłada i szybko schnie. Na paznokciach tworzy niesamowitą tęczową poświatę, która przyciąga wzrok. Jeśli chcesz mieć manicure, który wyróżni Cię z tłumu, to ten lakier jest właśnie dla Ciebie!
ProPlex Bond Repair Base Coat! To zdecydowanie baza, która naprawia, wzmacnia i chroni paznokcie przed przebarwieniami.
Catrice Max It Up Lip Booster Extreme 050 Beam Me Away to błyszczyk, który skradł moje serce. Nie tylko optycznie powiększa usta, ale też pięknie je nawilża. Holograficzny połysk dodaje im takiego "wow" efektu. A najlepsze jest to, że błyszczyk nie jest lepki! Idealny na co dzień i na specjalne okazje.
Komentarze (0)