Versace Bright Crystal – wiosenny zapach
Jeśli postrzegamy świat częściowo poprzez zapachy, to ta woda toaletowa jest prawdziwą kwintesencją wiosny. Versace Bright Crystal wybrzmiewa szczególnie dobrze, gdy na niebie pojawia się wiosenne słońce, które już nie tylko świeci, ale również ogrzewa.
Które perfumy Versace są dla mnie osobiście najlepsze? Oczywiście Versace Bright Crystal. To zapach, który kojarzy się z delikatnością, kobiecością, lekkością i zmysłowością. Jego właścicielka to ktoś, kto nie zgubi się w tłumie. Kobieta, która wybiera Versace Bright Crystal zdecydowanie błyszczy, ma wyrazisty wizerunek i jest niepoprawną romantyczką.
Mówiąc o Versace Bright Crystal, absolutnie każdy, kto zna ten zapach, zgodzi się, że jest lekki, dyskretny i delikatny. Versace Bright Crystal ma jedną szczególną cechę: powoduje komfort i rozpieszcza zmysły. “Różowy Versace”, jak jest również nazywany, nie drażni innych i nie powoduje zawrotów głowy. To prawdziwy skarb, który pomoże stworzyć romantyczny, elegancki, delikatny lub surowy wygląd.
Versace Bright Crystal pojawił się w mojej zapachowej szafie wiele lat temu i nawet jeśli z czasem wybieram bardziej złożone zapachy, nadchodzi czas, kiedy ponownie odkrywam ten różowy "diament".
Jak pachnie Versace Bright Crystal?
Ten zapach to połączenie delikatnych kwiatów, soczystych egzotycznych owoców i cytrusów.
- Na początku Versace Bright Crystal kusi lekką, orzeźwiającą mieszanką granatu i yuzu i lodu.
- Następnie ujawnia się wyjątkowy akord kwiatowy. Po prostu uwielbiam zapach białych kwiatów, a tutaj jest cały bukiet: lotos, magnolia i piwonia. Jak można przejść obok tego obojętnie?
- Baza to zmysłowość. Bursztyn, piżmo i mahoń tworzą niezapomniany zapach. Jest bardzo spokojny i lekki, ale chce się za nim podążać i nigdy nie stracić tego wyjątkowego klimatu Versace Bright Crystal.
Dla kogo przeznaczony jest Versace Bright Crystal?
Absolutnie dla każdej kobiety, która uwielbia delikatne, świeże i kwiatowe zapachy z lekką ziołową cierpkością. Nie dzielę perfum ze względu na wiek, więc zapomnij o tym, że to zapach dla młodych dziewczyn :). Zapach jest uniwersalny i uwierz mi, nawet jeśli jesteś bizneswoman z mega mocnym stylem, Versace Bright Crystal tylko go dopełni, podkreślając Twoją kobiecość.
Komentarze (0)