Higlighter Flower Knows Little Angel Embossed Highlighter od chińskiej marki
Kosmetyki o najpiękniejszym designie, jaki kiedykolwiek widziałam. W końcu przetestowałam je i jestem gotowa podzielić się swoimi wrażeniami. Czy Flower Knows jest warta swojej ceny?
Kosmetyki Flower Knows przyciągnęły moją uwagę niezwykłym designem inspirowanym bajkami i sztuką od momentu, gdy marka powstała w 2016 roku. Produkty, w tym highlighter, są starannie zaprojektowane, co czyni je atrakcyjnymi nie tylko do użycia, ale również jako ozdoby.
Highlighter, który posiadam, wyróżnia się luksusowym opakowaniem – jest ciężkie i solidne, a jego detale są precyzyjnie wykonane. Wewnątrz znajduje się lustro oraz odcisk anioła, który nie ściera się nawet po wielokrotnym użyciu. Produkt ma delikatną, błyszczącą teksturę, która daje naturalny blask, a jego aplikacja jest łatwa i przyjemna.
Chwalę ten highlighter za możliwość budowania intensywności koloru oraz długotrwałość, co czyni go idealnym zarówno na co dzień, jak i na wieczór. Przy nałożeniu jednej warstwy pędzelkiem uzyskuję błyszczącą woalę, bardzo delikatną i subtelną. Jeśli nałożę palcem lub kilka warstw pędzelkiem, to blask jest już bardziej wyrazisty i intensywny. Po półtora miesiąca użytkowania opakowanie pozostało czyste, co świadczy o wysokiej jakości wykonania. Ogólnie, jestem pod wrażeniem produktów Flower Knows, które łączą estetykę z funkcjonalnością.
Komentarze (0)