EVELINE
Aktualizacje kosmetyczne
Żałuję, że nie używałam tych środków wcześniej
Eveline Cosmetics Wonder Match
Mam w odcieniu Light Medium 10
Szukam stale podkładu, który będzie dobrze się pokrywał, ale nie wysuszał mojej i tak suchej skóry.
W składzie bazy tonalnej znajduje się witamina C, kwas hialuronowy, silikon, witamina E, woda termalna
Tonal ma bardzo przyjemną konsystencję, a także dużą paletę odcieni i przyjemny zapach kosmetyczny
Podoba mi się również opakowanie, sam ton w szklanej butelce z wygodnym dozownikiem
Mój odcień z lekkim żółtym podtonem, dla śnieżnej bieli jest jaśniejszy
Utrzymuje się tonalny długo i nie toczy się, nie podkreśla suchych obszarów
Eveline Cosmetics Wonder Match Coverage Creamy Concealer
Moje poranne siniaki wymagają maskowania, a także uwielbiam robić idealne pokrycie, więc wybrałam dla siebie jaśniejszy odcień korektora, a mianowicie 01 light
Ku mojemu zdziwieniu absolutnie się nie stacza i ładnie leży na obszarze pod oczami, nakładanie się i oświetlenie jest świetne. Dostałem go po promocji w prezencie i szczerze, to najlepsze co kiedykolwiek dostałam na akcjach
Tekstura jest dość gęsta, wygodny aplikator
W ogóle nie czuć na skórze ani korektora, ani odcienia
Na zdjęciu ton na górze, na dole korektor
Eveline Cosmetics Matt My Day Peach Loose Powder With Matt Intensive Complex Silky Smooth & Matttifing Effect
Dziewczyny, to jest zerwanie. Zawsze mam jakieś niuanse z pudrami, to żółta, to zatyka pory, to nieprzyjemna konsystencja.
Miałam wielką nadzieję, że ten puder mi się sprawdzi, bo bananowy jest bardzo chwalony. Ale dla siebie wybrałam z brzoskwinią, zarówno przez zapach, jak i przez kolor.
I nie przegrałam. Świetnie matuje, trzyma makijaż przez cały dzień, ładnie rozjaśnia nią dodatkowo okolice pod oczami
Eveline Cosmetics Brow & Go Eyebrow Gel
Skończyły mi się prawie wszystkie kosmetyki od razu, więc zaktualizowałam całą bazę, ale zdaję sobie sprawę, że nadal chcę jeszcze tusz do rzęs i paletę do makijażu twarzy od Eveline
Warto zrozumieć, że trudno mi znaleźć dobry żel, który będzie dobrze trzymał moje brwi. Więc ten żel też dostałam w prezencie i myślałam, że nagle nie będzie bardzo, to nic. Ale już wiem, że będę go powtarzał jeszcze i jeszcze
Jest to niesamowity żel, oprócz świetnego wyglądu estetycznego daje efekt laminowania. Nie ma zwykłej szczoteczki, ale naprawdę bardzo wygodne
O NAJWAŻNIEJSZYCH
Mogę wam doradzić absolutnie każdy produkt, bo jestem po prostu zachwycona, z tym zestawem moja twarz jakby miała photoshopa w życiu. I dlaczego wcześniej nie używałam kosmetyków tej marki, chociaż jeśli były jakieś produkty, to wszystko mi się podobało, ale nie była to moja ulubiona marka.
Ale teraz chcę wypróbować jeszcze więcej środków i będę wdzięczna za wskazówki, które są warte uwagi
A jak ci te środki, jeśli korzystałeś?
Komentarze (0)