jeszczekreska

WELEDA BABY CALENDULA

WELEDA BABY CALENDULA

Jeżeli potrzebujecie tarczy dla dziecięcych policzków na chłodne dni, to koniecznie musicie poznać 'Ochronny krem na niepogodę i wiatr z nagietkiem lekarskim' od marki Weleda 🩷
Mój syn uwielbia spędzać czas na świeżym powietrzu, nawet w najbardziej kapryśną pogodę. Ten krem tworzy na skórze niewidzialną tarczę, która chroni przed mrozem, wiatrem i innymi niekorzystnymi warunkami.

Formuła kremu oparta jest na organicznym oleju migdałowym, lanolinie i ekstrakcie z nagietka. To połączenie zapewnia intensywne nawilżenie i kojenie delikatnej skóry dziecka. Produkt jest testowany dermatologicznie: Możemy być pewne, że krem jest bezpieczny dla wrażliwej skóry.

Ten produkt zdecydowanie zasługuje na uwagę.To nie tylko skuteczna ochrona przed niepogodą, ale także pielęgnacja na najwyższym poziomie. Polecam go wszystkim rodzicom, którzy chcą zapewnić swoim dzieciom najlepszą ochronę w każdych warunkach.

WELEDA BABY CALENDULA

Krem dla dzieci przeciwko odparzeniom Weleda Baby, zawiera organiczny nagietek lekarski, który ma właściwości przeciwzapalne i kojące. Dodatkowo, olej ze słodkich migdałów i olej sezamowy natłuszczają i regenerują skórę. Dzięki temu kremowi możemy mieć pewność, że skóra naszego dziecka jest odpowiednio chroniona i pielęgnowana. Produkt nie zawiera sztucznych dodatków, dlatego jest idealny dla najbardziej wrażliwej skóry, już od pierwszych dni życia. W tubce znajdziemy 75 ml kremu, a produkt ze wzgledu na swoją konsystencję jest bardzo wydajny. Według mnie to must-have. Żałuję, że nie poznaliśmy tego kremu wcześniej. ❤️

Razem z moim maluszkiem mieliśmy okazję przetestować szampon i płyn do mycia ciała Weleda Calendula z nagietkiem lekarskim i jesteśmy zachwyceni ❤️
Odnaleźliśmy wiele plusów produktu:
- Delikatność dla wrażliwej skóry: Formuła oparta na naturalnych składnikach, takich jak ekstrakt z nagietka lekarskiego i olej ze słodkich migdałów, zapewnia delikatne oczyszczanie bez podrażnień. Mój synek ma bardzo wrażliwą skórę, a po serii kąpieli z tym produktem była ukojona i miękka w dotyku.
- Włoski po myciu były miękkie i łatwo się rozczesywały, co znacznie ułatwiło nam pielęgnację.
- Zwróciłam także uwagę na skład - brak sztucznych barwników, zapachów i konserwantów to ogromny plus. Dzięki temu mam pewność, że używam produktu bezpiecznego dla mojej pociechy.
- Przyjemna kąpiel: produkt nie szczypie w oczy, a subtelny zapach sprawia, że cały rytuał jest jeszcze bardziej relaksujący.

09 stycznia, 2025
09 stycznia, 2025