Pomadka Avon Lipstick Luxe
Avon Luxe: piękno, komfort i… mała próba obiadowa!
🫧Avon Lipstick Luxe to naprawdę stylowa pomadka! Przede wszystkim zachwycił mnie jej design: opakowanie wygląda bardzo luksusowo, jest złociste i po prostu niesamowicie piękne. Od razu daje poczucie, że masz w rękach coś premium.
Pomadka jest bardzo przyjemna na ustach, ma delikatną konsystencję i łatwo się nakłada. Rozprowadza się równomiernie i już po pierwszej warstwie usta wyglądają na intensywne i zadbane. Co ważne, nawilża usta, więc nie wysychają.
Jeśli chodzi o trwałość: Tutaj nie jest idealnie. Pomadka utrzymuje się przez kilka godzin, ale obiadu na pewno nie przetrwa. Po jedzeniu trzeba poprawić makijaż, bo kolor znika, zwłaszcza od wewnętrznej strony ust. Ale na co dzień nie rozmazuje się i nie zbiera w załamaniach, co jest dużym plusem!
Kolejna zaleta to gama kolorów. Znajdziesz tu wszystko: od delikatnych nude po intensywne i odważne odcienie. Myślę, że każda dziewczyna znajdzie coś, co podkreśli jej indywidualność.
Niestety, z odcieniem nie trafiłam. Lubię bardziej brązowe, różowe i nude kolory, a mój odcień „Polished Rose” okazał się zbyt różowy. Za to mojej mamie bardzo się spodobał! 😉
Podsumowując, pomadka jest świetna, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś ładnego i wygodnego na co dzień.
Polecam! 🫧
Komentarze (0)